Filip se oduvijek bavi i dizajnom svojih vizuala, ali i video produkcijom svojih najavnih videa izdanja, nastupa i putovanja. U vrijeme prvog lockdowna krenuo je u skupljanje snimaka sa svih svojih nastupa i montažu video spota za "Serious Music" i time ostvario svoj najveći video projekt do sad. Andy C-ev Ram Records, nedvojbeno najveći drum 'n' bass label na svijetu, objavio je "Serious Music" na svojoj sada već kultnoj "Ram Rave" kompilaciji.

Ovako veliko dostignuće domaćeg d'n'b producenta iz Motovuna, utoliko je veće uzimajući u obzir činjenicu da je prvo Seasplash festival, a zatim i Pozitivan ritam kroz partnerski odnos organizacije Outlook festivala, prepoznao Filipov talent i predan rad, pozicionirajući ga među domaće festivalske rezidente. To je rezultiralo i objavljivanjem debitantskog albuma "Ten Years Making Beats", posljednji primjerci dvostrukog CD izdanja, i/ili download izdanja može se pronaći pod linkom --> www.pdv.com.hr/hr/artist/filip-motovunski

Svakako pogledajte video spot prepun energičnih kadrova s Filipovih nastupa od Hrvatske do Južne Afrike na District Bassu, jednom od vodećih drum 'n' bass YouTube kanala.

Audio premijera --> https://bit.ly/380WZbQ

Nabavite singl "Serious Music" za doma koji je dostupan na --> https://RAM.lnk.to/ramrave4FA

Sve aktivnosti Filipa Motovunskog pratite na mrežnim kanalima:
https://soundcloud.com/filip-motovunski
https://facebook.com/filip.motovunski
https://instagram.com/filip_motovunski