Beogradska kantautorica tam objavila je novi singl "infierno". Radi se o upečatljivoj baladi čiji mirniji tempo u prvi plan stavlja snažne emocije. 

„Bili smo u studiju i radili na drugoj pjesmi kada mi je Mihajlo Đorović (Summer Deaths) pustio beat za koji je semplirao gitare Uroša Pantića, a koji mi se na prvu jako svidio i, par dana kasnije, napisala sam „infierno“ u pola sata. Pjesma je nastala od zapisa iz telefona koje su činile moje najsirovije misli u razdoblju od nekoliko godina. U konačnoj verziji su većinski moji vokali koje sam u dahu snimila u dva pokušaja, dan nakon što je napisana“, priča tam o pjesmi te nadodaje: „Nazvana je ’infierno’, budući da kroz pjesmu provlačim mučne situacije koje se kao u paklu iznova ponavljaju bez vidljivog kraja. Naslovnica singla, koju je radio Veljko Lalović, idejno je bazirana na mitu Perzefone.“

 Potpunu priču iza pjesme i opisane inspiracije tam će prikazati i u spotu koji stiže 4. ožujka.

 Krajem siječnja, tam se nakon tri prošlogodišnja izdanja vratila sa singlom i spotom „brži od svega“, kojim je još jednom pokazala kakvo osvježenje donosi na regionalnu glazbenu scenu.

Izvor: Universal Music Hrvatska