Članovi grupe Vatra pripadaju generaciji koja je odrastala slučajući glazbu na pločama, kazetama i radiju. Kada su, kažu, objavili svoj prvi album ‘Između nas’ 1999. godine, izašao je na kazeti i CD-u, ali u svakom bi razgovoru govorili – ‘objavili smo prvu ploču.’

‘Ostalo nam je to u rječniku, ali što je još važnije, ostao je negdje duboko u nama trajno zabilježen taj topli, pucketavi zvuk vinila. Drago nam je da nakon 21 godine postojanja Vatre možemo konačno reći – objavili smo ploču!’’ – poručuje Ivan Dečak povodom objave The Best of  Vatre na LP-u.

Izdanje sadrži 13 Vatrinih uspješnica među kojima i ‘Tango’, ‘Nama se nikud ne žuri’ feat. Massimo, ‘Tremolo’ feat. Damir Urban‘Eskim’‘Bilo je dobro dok je trajalo’ i druge, uključuje i naslovni hit singl ‘Sva naša ljeta’, a dostupan je na Dallas Web shopuDallas Music Shopu Rijeka te u ostalim glazbenim prodavaonicama po cijeni od 150 kuna.

Uz objavu vinila, Vatra ima još jedan razlog za slavlje - nedavno objavljeni singl ‘Vidi kako se smiješ’ od samog početka emitiranja nalazi se pri samom vrhu, a posljednja dva tjedna čvrsto drži prvu poziciju na top40 listi.

‘’Zahvaljujemo svim glazbenim urednicima koji puštajući naš najnoviji singl, nadam se, prenose dozu optimizma i na slušatelje. Poželio sam se ljudskih osmijeha, bezbrižnih druženja, putovanja, koncerata. Iskreno se nadam da razvučene osmijehe nećemo jos dugo gledati samo na pohranjenim fotografijama u našim mobitelima i kompjuterima, već da ćemo uskoro svi zajedno pjevati i smijati se na sav glas na nekom koncertu, u kazalištu ili na sportskim borilištima. Naš novi singl ”Vidi kako se smiješ” poziva vas sve zajedno da ostanete u pjevačko-smijačkoj formi!’’ – poručio je Ivan Dečak.