Ivana Kindl objavila je novi singl „Bond“, koji nas vodi u atmosferu poput one u soundtracku za James Bond filmove. Senzualan glas jedne od najboljih hrvatskih vokalistica, zamamni ritam i istaknuti bas dominiraju pjesmom te stvaraju neodoljivo plesni R'n'B ugođaj. 

'Bond' u demo verziji postoji već pet godina, borili smo se s refrenom u početku pa je vrijeme i strpljenje pokazalo svoje dok se nije dogodila inspiracija. Pjesma nas je od početka podsjećala na pjesme iz filmova Jamesa Bonda, zato je i ostao naziv“, otkrila je Ivana te dodala: „Tekstopisca Denisa Špičića također je asocirala na to, stoga je i napisao sjajan i slikovit tekst koji je zaokružio cijelu priču”.

Uz Ivanu Kindl, autor glazbe je i Alen Križaj, također zaslužan za aranžman i produkciju.


Za pjesmu „Bond“ predstavljen je i video, snimljen u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, čiji kadrovi savršeno dočaravaju njenu zavodljivu atmosferu. Navedenim je spotom Ivana ujedno i ostvarila prvu suradnju s producentskim duom koji čine  Benjamin Strike i Luka Vidović:

„Htjeli smo dočarati tu pomalo tamnu, retro estetiku pjesme. Ivana je osoba s kojom je vrlo lako raditi, „down to earth” zvijezda, koja je na setu uspjela napraviti opuštenu i ugodnu atmosferu. Što se tiče atmosfere u spotu, ona je dosta glamurozna i ima taj bondovski štih, tako da smo jako zadovoljni kako vizual prati i samu pjesmu. S nama je ponovno radila i makeup artistica Hana Tušek, koja je pretvorila sve naše i Ivanine snove u stvarnost. U videospotu Ivana nosi prekrasne haljine našeg poznatog dizajnera Ivice Skoke, opisali su Benjamin i Luka.

Ivana Kindl nastavlja niz autorskih pjesama koji je započeo sa „Sve istine i laži“, popraćen uspješnima „Ima nade“„Budi mi blizu“„Imamo razlog“, „Ostavljaš me samu“ te „Divovi ljubavi“. Svaka je od njih ostvarila  visoku poziciju na domaćoj HR Top 40 listi domaćeg radijskog airplaya i dodatno zapečatila Ivanin prepoznatljivi glazbeni izričaj, koji je prisutan i u najnovijem singlu.

Slušajte na streaming servisima

Izvor: Universal Music Hrvatska