Za novi video spot zaslužan je redatelj Radislav Jovanov Gonzo, a za odlične fotografije dvojac Bachrach & Krištofić. Pjesmu su napisali Nenad Borgudan, Ivan Dečak i Aljoša Šerić, a za aranžman, mix i mastering su zaslužni Jura Ferina i Pavle Miholjević.

Spot je sniman u prostorima poliklinike Axis koja je ustupila spravu za vježbanje kako bi Massimo i Gonzo savršeno dočarali moment kada 'se putuje i dok se stoji'. Tako je Massimo 'poletio' u neobičnoj spravi dok pjeva sada već legendarne stihove "I na kraju nam je dobro kući, Tu provalili smo šifru sreće, Kad se svijet na ovaj asfalt sruši, Na naša vrata neće..."

"Ova pjesma svojevrsna je posveta vremenu u kojem živimo i drago mi je da je Gonzo uspio dati joj i vizual koji ocrtava njezinu emociju. Mislim da su Aljoša, Ivan i Nenad napravili jednu predivnu numeru koja će nas uvijek podsjetiti na ono najvažnije u našim životima, hvala im." - r
ekao je Massimo kojeg nakon promocije nove hit pjesme očekuje i velika turneja.Tako već ovaj vikend ima dvostruki nastup u beogradskom Bitef Art Caffeu gdje nastupa 10. i 11. lipnja. 25. lipnja je u Zaprešiću u Novim dvorima, 26. lipnja stiže u Dugu resu na Grin fest, 3. srpnja je u varaždinskoj Vili Bedeković, 8. srpnja je na glavnom trgu u Trogiru, 11. srpnja čeka ga festival Exit u Novom Sadu, 17. srpnja dolazi u Primošten, na Gaj brdo na vidikovac Gospe od Loreta, 31. srpnja puni stadion Tašmajdan u Beogradu, a 2. kolovoza je  u Paliću na Ljetnoj pozornici.

Izvor: Aquarius Records