Ovo mu nije prvi rad rad izvan Atmospherica. Krajem 2020. objavio je svoju prvu suradnju s američkom kantautoricom Matildom Krulder 'I Am', sjajnu indie pjesmu koja je osvojila na prvu. Suradnja se nastavila i proljetos su objavili 'Sink to Me', vrlo radiofoničan singl kojim su najavili nove zajedničke pjesme.

Kroz samostalni projekt Lado kombinira, i odlično se snalazi u raznim glazbenim žanrovima, a najavio je i samostalni album kojim će objediniti pjesme nastajale tijekom desetak godina. O planiranom albumu Lado kaže: "Bit će tu svega, od popa, rocka, baladi i instrumentala. Radujem se stvaranju novih pjesama i albumu."

"Još jednom" je pjesma ska, rock zvuka, brza, dinamična i kratka! Energičan i uplifting song uz koji ćete sigurno zaplesati! Tema je ljubavna, sjetna, ali uz odličnu glazbenu kombinaciju, trenutni je mood booster!

Takav je i spot, za čiju je lokaciju odlično poslužio novi izložbeni prostor Kaštela Zrinskih u Brodu na Kupi. Crno-bijela tehnika snimanja, kolorirani detalj, jednostavne linije i minimalizam interijera, postigli su baš onaj pravi vizualni efekt koji prati ovu novu, energičnu pjesmu svestranog riječkog umjetnika.

Tekst, glazbu, aranžman i produkciju potpisuje Lado, dok je i ovaj put iza kamere i fotoaparata bila Ana Bartoniček.

Izvor: Dallas Records