Iako je ovaj zvuk obe autorke poneo u relativno novom pravcu, poruka koju šalju je autentična, a njihova saradnja donela je najbolje od obe.

„Do Tamarine i moje saradnje je došlo spontano, pesma je nastala iz autentičnog prijateljstva, što se nekako i oseća. Žanr ne postoji, jedini cilj nam je bio da izađemo iz svoje zone komfora i da se zabavimo, a da usput uspemo i da prenesemo poruku koja je obema od prevelike važnosti u ovom trenutku života. U tome nam je pomogla Tamarina ekipa Zicer Inc., kao i moja video ekipa“, objašnjava Mimi Mercedez.


Otkrila je i značenje samog naziva i motiva singla. „Viva Mais“ u bukvalnom prevodu znaci „ŽIVI VIŠE“, u čemu smo pre svega želele da podstaknemo same sebe, pa onda svojim primerom i druge. Baš za portugalski jezik smo se odlučile zbog nekih internih fora koje možda naknadno otkrijemo ako se budemo tako osećale“.

Da je poruka pesme važna za obe, potvrđuje i tam, koja je u novi singl donela pop prizvuk, u nešto drugačijem izdanju nego do sada.

„Saradnja sa Mimi je nadmašila ovu pesmu u životnom smislu i došla je u pravom trenutku sa pravom energijom. Jako sam se zabavljala i uživala u celom procesu i nadam se da ćemo uspeti da prenesemo bar delić te poletnosti na druge ljude. Osim što mi se ispunila želja za feat sa jednim od najuticajnijih i najautentičnijih autora scene, u procesu sam naučila i dobila mnogo na svim frontovima“, priča tam.



Pesmu slušajte na svim streaming servisima. 

Izvor: Universal Music Srbija