MIA će se publici predstaviti tokom jeseni 2021. godine sa dva singla, a prvi od njih je pesma "Od tebe bolja", a komponovala je hitmejkerka Aleksandra Sara Milutinović, aranžman uradio producent Dina Merlina, Mahir Sarihodžić.

Video spot i kreativni koncept doneo je mladi reditelj Ljubba.

"MIA predstavlja izvođača koji se obraća mlađoj i starijoj publici koja je željna novog zvuka, sa jakim emotivnim pesmama. Cilj je da u narednom periodu upoznamo publiku sa novim talasom u popu, a čiji predstavnik bi bila MIA. Žanrovski smo spremni na eksperimentisanja, ali baza je pop. Pored toga svaki singl biće ispraćen sa live verzijom pesme, kako bi publika odmah mogla da poveže da je izvrstan pevač uživo, a ujedno i da bi bili korak bliže nastupima i koncertima", kaže Sara Milutinović, koja je napisala i producirala prvu pesme mlade umetnice.


MIA je rođena je 25. 01. 2000. godine u Banja Luci. Muzikom se bavi od 2009. godine, nastupajući na najznačajnijim dečijim festivalima u Evropi: "Star to born" (Budimpešta), "Slavjanski bazar" (Vitebsk), "Čarolija” (Beograd). Nakon festivalskog perioda, MIA je intenzivno radila na svom glasu i scenskom izričaju, a paralelno sa tim školovala se na prestižnom univerzitetu Northwood i Hotel Institute Montreux u Švajcarskoj. Publika na društvenim mrežama zapazila je obrade pesama koje je objavljivala na svom YouTube kanalu i Instagram profilu.

"Moja prva pesma "Od tebe bolja" je tu! Toliko sam srećna što napokon mogu da vam predstavim nešto što smo moj tim i ja vredno spremali više od godinu dana, i nešto što je oduvek bio moj najveći san! U narednom periodu vam spremamo još mnogo toga!" najavljuje MIA.