Anđeli je ovo drugi singl koji objavljuje kao dio Menart obitelji, dok je Devin mlađoj publici poznat sudjelovanjem u Supertalentu.

“Ideja o suradnji je došla sasvim spontano i kao novo iskustvo s obzirom da nam je oboma ovo prvi službeni duet u našim mladim pjevačkim karijerama. Gledali smo na to kao osobni izazov i znatiželju kako će zajedno zvučati naša dva potpuno različita vokala. Pjesma je sama po sebi jako emotivna i kad smo ušli u tu emociju teksta, sve ostalo je teklo glatko i osjećaj je bio kao da oduvijek pjevamo skupa” - složni su Anđela i Devin.



Tekst je napisao Alen Orlić, glazbu potpisuje Marko Tomasović, dok je za aranžman zaslužan Aleksandar Valenčić. Spot je snimala i montirala Marija Tadić, a za cijeli proces stvaranja je bila zadužena izvršna producentica Ana Borić.

“Spot smo snimali u prostoru Royal Tattoo studija u Zagrebu zbog posebnosti njegovog interijera koji se savršeno uklopio u ideju pjesme. Nismo se htjeli voditi uobičajenim scenarijama koji prate ljubavne duete, nego smo željeli sa zanimljivim detaljima i jednostavnošću što više približiti publici samu emociju pjesme i nas dvoje u glavnim ulogama” - kažu nam mladi pjevači.

Novu pjesmu Anđele i Devina slušajte na svim digitalnim servisima.

Izvor: Menart