Punk-folk-wellness mašina i ovoga će puta riječkim fanovima donijeti najveće hitove, kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija” ili „A ja ću da pijem“.

Brkovi će kroz cijelo proljeće i ljeto biti na Novo Nenormalno turneji po regiji i inozemstvu. Uz nastupe u Münchenu, Ljubljani, Novom Sadu, kao i po Hrvatskoj, samostalni koncert zakazan je i u Rijeci. Ususret koncertnim aktivnostima, bend je nedavno objavio novi singl i spot “Tata ti je zao” koji je u samo mjesec dana dosegao gotovo 100 000 pregleda na YouTubeu.

Kao jedan od koncertno najatraktivnijih i najaktivnijih bendova regije, zagrebačka punk rock petorka neprestano radi i na drugim projektima. Tako su objavili i duplu ploču “Najveći hitovi 2009. – 2019.”, njihovo prvo vinilno izdanje, ali i svoje craft pivo čija je prva edicija rasprodana u rekordnom roku.

Ulaznice su u prodaji od petka 18. ožujka po early bird cijeni od 70 kn koja će vrijediti do 31. ožujka. Dan nakon, za ulaznice će trebati izdvojiti 80 kn, a ta cijena bit će aktualna do 21. travnja. Na dan koncerta za nju će trebati izdvojiti 90 kn.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim i Entrio sustava kao i online www.eventim.hr i www.entrio.hr, te u Dallas Shopu.

Koncert je sufinanciran iz natječaja Jer svirati se mora 2, kojeg provode HGU i Ministarstvo kulture i medija.

Koncert Brkova se tako pridružuje sjajnom nizu proljetnih nastupa u Pogonu kulture, uz PipsChips&Videoclips koji dolaze u subotu 26. ožujka, kao i Hladno Pivo, koji će u petak 8. travnja i u Rijeci proslaviti 35 godina karijere, dok je 7. svibnja rezerviran za Silente.

Izvor: LAA