U najnovijoj pjesmi pridružio joj se Seksi, član sastava Crni Cerak koji je za kratko vrijeme osvojio publiku svojom oštrom lirikom i posebnim šarmom. Singl je ujedno najava novog studijskog albuma, a slušati se može na svim glazbenim platformama.

„Kada je album već bio pri kraju snimanja, ja sam se, u svom stilu, hvalila njime na Instagramu što je vidio i Seksi te izrazio želju da bude dio priče. Meni se svidjela ta neposrednost, pozvala sam ga da dođe s ekipom na upoznavanje i da vidimo u kojem smjeru bi suradnja mogla ići. On je na blef došao s već snimljenim stihovima koje je, kao što možete čuti, pokidao! Ubrzo sam napisala svoj dio, a sve što nam je nedostajalo bio je Žartikalov čarobni dodir s kojim smo dobili hit. Ovako je posljednji duet s albuma postao prvi singl“opisuje Mimi.

Poznati po specifičnim stilovima pisanja i moćnoj interpretaciji, tekst su napisali Mimi i Seksi, a produkciju potpisuje njen dugogodišnji suradnik Žarko Krstić (Zartical). Naslovnicu singla dizajnirala je mlada umjetnica Milana Trifunjagić (Crack And The City), a glazbeni video režirao je Vladimir Milivojević Boogie poznat po sirovoj, monokromatskoj estetici koja je obišla razne dijelova svijeta i dobila brojne pohvale kako publike, tako i kritičara umjetnosti.

Samo snimanje spota glazbenica opisuje kao iznimno zabavno iskustvo i jako je sretna što su u vremenu velike hiperprodukcije uspjeli napraviti nešto originalno i autentično, što ova pjesma i zaslužuje.



Uvijek direktna, Mimi Mercedez trudi se svakim novim izdanjem i nastupom publici pružiti nevjerojatnu energiju, moćnu poruku i jasan stav, a to su samo neki od razloga zbog kojih je jedna od omiljenih hip-hop umjetnica u regiji.

U petak 21. listopada Mimi Mercedez – Kraljica Kleopatra – nakon dugo vremena održat će koncert u Zagrebu i to po prvi put samostalno u Tvornici kulture. Više informacija OVDJE.

Izvor: Universal Music Hrvatska