Nagrada mu je, na njegovo iznenađenje, uručena tijekom gostovanja na Radio Rijeci u emisiji ‘Put po mom’, urednice i glazbenice Nikoline Tomljanović, a uručili su mu je počasna predsjednica Hrvatske glazbene unije PGŽ-a Jadranka Čubrić i predsjednik riječke podružnice HGU-a Ivan Pešut.

Nagrada HGU-a
za dugogodišnji rad i doprinos glazbenoj sceni inače se tradicionalno i svečano dodjeljuje najčešće u Zagrebu, no zbog situacije s pandemijom koronavirusa, odlučeno je da se priznanja glazbenicima uruče na prigodan način, i to direktno u sredinama gdje nagrađeni djeluju i rade. 


Damir Martinović Mrle objavio je novu pjesmu "Tvoje su priče Eiffelov toranj" u kojoj je spojio svoj projekt Mr. Lee & IvaneSky s matičnim bendom Let 3, tj. Zoranom Prodanović Prljom. 

"Ivanka i ja imamo prekrasne glasove i bilo je pitanje trenutka kad ćemo ih sjediniti u nekoj pjesmi. I eto, stigao je i taj trenutak. Meni je osobno ovo jedna od najdražih vokalnih suradnji iz više razloga. Kao prvo pjesma mi je baš srcu mila, kao drugo cijeli proces nastanka i realizacije je iz sfere "više od igre", a kao treće baš sam sretan što sam dobio priliku podijeliti mikrofon s velikom prijateljicom i umjetnicom, takve trenutke treba cijeniti i biti zahvalan na njima. Dodao bih i to da sam sretan zbog toga što smo Ivanka i ja u ovoj pjesmi točno ono što jesmo, nit prepametni nit preglupi", poručio je Prlja o suradnji.

Pjesmu je i ovaj put ekranizirao art direktor Saša Hess, s kojim Mr. Lee & IvaneSky surađuje već neko vrijeme. Tekst potpisuje Ivanka Mazurkijević, glazbu su radili Ivanka i Mrle, a aranžman i produkciju Mrle koji za pjesmu kaže kako je nastala dok se vozio u liftu prema samom vrhu Eiffelovog tornja.

Izvor: Dallas Records