Drugi dan festivala će svojim nastupom u 19:00 otvoriti Elemental, jedan od najuspješnijih i najdugovječnijih hip hop bendova ovog podneblja. Prošlogodišnji i aktualni album “Ilica” objavljen je digitalno i služi kao testament vremenima u kojima se nalazimo, a noseći singl “Hej sanjalice” osvojio je radijske postaje diljem Hrvatske.

Nakon njih, u 19:40, nastupit će Mixed Up Mary koji čine glazbeno-bračni par Ana i Konrad Lovrenčić, a svoj stil nazivaju chamber pop. Sjajni debitantski album “Umolomni” naslijedio je novi singl “Mjesto” snimljen u prošlogodišnjem periodu izolacije.

Zagrebački punk rock bend Mašinko jedno je od najvoljenijih imena regionalne nezavisne scene. Nedavno objavljen spot za singl “Perice” sniman je uz pomoć fanova na prošlogodišnjoj proslavi 10 godina karijere i samo je još jedna potvrda kultnog statusa benda. Pjesma je skinuta s albuma “Danas ću, Sutra ću” koji je završio na listama najboljih izdanja prošle godine.

Posljednji nastup u 21:00 pripada Eleven - solo techno projektu bubnjara benda ABOP,  Ivana Levačića, koji aktivno djeluje i u bendovima Kries i Chui. Dobitnik je nagrade Ambasador za najperspektivniji bend/autorski projekt elektroničke glazbe.

 Svemu ovome prethodi prvi dan festivala, u subotu 20. veljače, na kojem će nastupiti MI VIDA, Chui, Nipplepeople i ABOP.

Remote je glazbeni festival proširene stvarnosti, označava spoj stvarnog i virtualnog u jedan okoliš, stvarat će se na platformi kakva još nije viđena u našoj regiji. Publici će biti dostupan putem entrio.stream platforme, bez potrebe za dodatnom VR tehnologijom i to isključivo za vrijeme trajanja festivala. Time će, kao i pravi festival, Remote biti jedinstveno iskustvo koje se može doživjeti samo u trenutku kada se i održava.

 Nositelj Remotea je Umjetnička Organizacija Elemental, koja od 2015. godine djeluje i pod imenom 383records, a nastala je kao logični razvoj glazbene skupine Elemental, čiji su članovi aktivni u brojnim drugim glazbenim sastavima i projektima. Partneri na projektu su Promo logistika, Mozaik grupa, OOO Booking i After Records.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kn za jednodnevnu ulaznicu i 60 kn za dvodnevnu, što su iznosi koji ostaju do samog festivala. Ulaznice se prodaju isključivo na webu Entria.