Svoje nastupe na plaži Buljarica od 26. do 28. kolovoza potvrdila je snažna regionalna postava koju predvodi najveće žensko trap ime ovih prostora Senidah, a prate je senzacija Crni Cerak, obožavana Mimi Mercedez kao i svježa nova imena Tam, Micka Lifa i Da Wreck. Zajedno s ranije najavljenim headlinerima Ninom Kraviz, Anfisom Letyago, Anom Đurić Konstraktom, Kalush Orchestrom i Dubioza Kolektivom, dobitnik nagrade za Najbolji europski festival zacementirao je svoju poziciju daleko najveće festivalske i turističke atrakcije na crnogorskoj obali ovog ljeta.

Zbog ogromnog interesa publike, Sea Dance je i ove godine pokrenuo popularnu akciju pod nazivom „Uzmi 4, zgrabi 5“, tijekom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance fanovi festivala petu dobivaju na poklon.



Senidah, neprikosnovena trap kraljica i jedna od najtraženijih regionalnih zvijezda, ponovo će, nakon spektakularnog nastupa na Glavnoj pozornici EXIT festivala, svojim hitovima ujediniti regiju na najvećem partyju ljeta u Buljarici. Nova trap i rap senzacija Crni Cerak u tirkiznu uvalu donose hitove kao što su „CC1“ i „CC2“, koje su napravili za „Južni vetar“, ali i novu stvar „CC3“, koju su prvi put izveli na Exitu i zapalili na desetine tisuća fanova koji su skakali na svaki beat. Moćne bas linije i kontroverzni stihovi reperic Mimi Mercedez će dovesti atmosferu na Sea Dance festivalu do usijanja, a traperica Micka Lifa donosi svjež zvuk i zapažene singlove kao što su: „Njiham“, „Naturale & Pure“, „Flajke“ i „Kardio“.

Pop zvijezda u usponu i talentirana kantautorica Tam, koja predvodi glas jedne nove generacije, rasplamsat će Sea Dance hitovima s debitantskog EP izdanja
„Refleksija“, poput „Žad“, „Brži od svega“, „Infierno" i „Aj ćao“, kao i novim ljetnim singlom „Pogana”. Regionalnoj trap i rap postavi pridružuje se i crnogorska podrška – mladi barski hip hop sastav Da Wreck, koji će dići na noge publiku pjesmama s albuma „Crkvice“ i „Sedam“, ali i singlovima „Grizeldisimo“ i „Naše Djelo“.

Osim ove fantastične trap i hip hop postave, na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala, koje će biti održano od 26. do 28. kolovoza, nastupit će i već objavljena glazbena imena iz Europe i regije: predvodnice svjetske elektronske scene Nina Kraviz i Anfisa Letyago, hitmakeri Shouse i Mahmut Orhan, najtraženije glazbeno ime regije Ana Đurić Konstrakta, pobjednici Eurovizije KALUSH Orchestra i jedan od najvećih regionalnih bendova posljednjih desetljeća Dubioza Kolektiv.

Ograničen kontingent festivalskih ulaznica po poklon cijeni od 240 kn, uz 40% popusta, u prodaji je do isteka zaliha, a zbog velikog interesa publike Sea Dance je pokrenuo akciju pod nazivom „Uzmi 4, zgrabi 5”, tijekom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance fanovi festivala petu dobivaju na poklon. S obzirom na popularnost akcije proteklih  godina, očekuje se da će predviđeni kontingent planuti u vrlo kratkom roku! Ulaznice su dostupne preko festivalske stranice, kao i Entrio.