“Pjevat ću ono što imam, ono što jesam, glazbenu baštinu koju mi je ostavio Karlo Metikoš kao i pjesme koje su rezultat susreta s nekim drugim autorima i kompozitorima, koji su u moj život unijeli predivne stihove, tekstove, muziku. Akcent će svakako biti na pjesmama koje publika poznaje”ispričala je u jednom intervjuu Josipa dodavši da samo želi da sve “bude dobro i ludo”.

Popis skladbi uključivati će najveće pjesme iz karijere duže od pola stoljeća, kao što su "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te one novije radove poput "Tu", "Tebi putujem" i dosta drugih.

Prodaja, koja je odlično krenula, trenutno obuhvaća više od 25 zemalja svijeta, a osim naše regije i država u kojima je prisutno puno iseljeništva zanimljivo je da se ulaznice traže i na teritorijima kao što su Luksemburg, Izreal i Ujedinjeni Arapski Emirati.
Virtualni ulaz na koncert u nedjelju bit će otvoren od 19:30, dok sam nastup počinje točno u 20:00. Za sve koji ne stignu na vrijeme koncert će biti dostupan 24 sata nakon održavanja te će se moći pogledati do 23:00 15. veljače.

Ulaznice za virtualan koncert Josipe Lisac u prodaji su po cijeni od 100 kn, dok će na dan koncerta iznositi 120 kn. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo na linku Entria.