S izlaskom novog singla "Nikada ovako", Silente najavljuju i koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture koji će biti dostupan za svega 190 posjetitelja, što je manje od 10% kapaciteta naše koncertne dvorane u koju stane više od 2000 ljudi.

Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH. Za svakog posjetitelja bit će osigurana 4 kvadratna metra, kao propisani razmak između posjetitelja od 1,5 metra, na ulazu će se mjeriti temperatura i zapisati osobni podaci svih posjetitelja. Svim posjetiteljima s tjelesnom temperaturom višom od 37,2C biti će onemogućen ulaz. Koncert će biti isključivo sjedećeg karaktera, uz obavezno nošenje maski. U prostoru će biti osigurana dodatni punktovi za dezinfekciju, a šankovi neće raditi.

Vrata Tvornice kulture otvorit će se u 19:00, a koncert počinje točno u 20:00, radi odredbe da se svi kulturni programi moraju završiti do 22:00.

 Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

 Ukupno 190 ulaznica po cijeni od 100 kn u prodaju kreću u četvrtak, 8. travnja 2021. u 9:00, putem sustava Entrio

Izvor: LAA