Brkovi su proteklih mjeseci bili zaposleni prvo objavom novog singla, a onda i izuzetno uspješnim online koncertom. Upravo taj singl ,„Bagra sa ekrana“, dodatno je zagrijao više tisuća fanova sa svih strana svijeta koji su se 6. ožujka okupili u njihovoj digitalnoj birtiji.

U Pulu bend donosi sve svoje najveće hitove, kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, „A ja ću da pijem“ i mnoge druge koje su samo na You Tube kanalu Brkova preslušane čak 57 milijuna puta. Kad se tome dodaju fantastične streaming brojke u 2020. od 683.000 slušanja na Spotifyju i 526.000 na Deezeru jasno je da fanovi jedva čekaju novi susret.

Kapacitet koncerta u Puli, shodno aktualnim mjerama, limitiran je na 400 ljudi.

Ulaznice u prodaju kreću u petak, 7 svibnja od 9:00 po cijeni od 70 kn. Dostupne su na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr

Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti održan u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

Izvor: LAA