Iva Lorens, je kantautorka koja se krajem 2021 godine pojavila na domaćoj sceni i ubrzo je sa svoja dva singla privukla pažnju publike i pozitivne kritike. Lorens je “obećanje jednog novog, ponosnog srpskog mainstreama”, rekao je Dragan Ambrozić.

Mlada pop umetnica svoje pesme piše zajedno sa levorukim pančevačkim boj bendom Buč Kesidi, producentom Milanom Bjelicom i Petrom Pupićem poznatijem kao Egret, koji je radio muziku zajedno sa Ivom.

Njena muzika nosi elemente elektro popa, Ivini nežni vokali ukrašavaju i plutaju kroz njenu muziku dodajući dubinu celokupnim aranžmanima i iskrenim tekstovima.

Ivina prva pesma “Svitanje” ubrzo je postala favorit publike, te su je čak i čitaoci Oblakoder magazina proglasili za pesmu 2021. godine. Ovo će biti njen prvi zvanični nastup zajedno sa svojim ženskim bendom, na kome će nastupati i nove pesme sa albuma koji se nestrpljivo očekuje krajem proleća.



Luka Rajić je jedan od neophodnih izvođača regionalne muzičke scene koji je na putu da zakorači snažno u promenu mejnstrim zvučne slike Srbije i okolnih zemalja, zajedno sa ostalim hedlajnerima koncerta u Domu omladine.

Spot i singl ,,Ludim’’ doslovno su izludeli publiku na Tik-Toku kao i na Jutjubu, gde se okupilo milion fanova i pregleda. Danas, iza Luke nalaze se tri singla (,,Ne izlaziš mi iz glave’’, ,,Ludim’’, ,,Eksplozija emocija’’) i 2 EP-a (,,Ludim od kluba’’, ,,EKSPLOZIJA EMOCIJA’’) na kome se takodje nalaze i broji uspešni klubski remiksi, izmedju ostalog i remiks saradnja sa Pocket Palmom.

Prvi put pred publikom otvarajući za bend Buč Kesidi na raprodatom koncertu na Kalemegdanu kao i u Zagrebu, Luka je priredio nezaboravan provod svojim nastupom sa bendom i vešto uveo soulful energiju koja dodaje pop atmosferi.

Njegov autentičan muški vokal, razigranost na bini i primamljiv vizuelni identitet će sigurno osvojiit publiku. Na repertoaru za koncert u Domu omladine naći će se dosadašnja izdanja kao i jedan pažljivo izabrani kaver u aranžmanu Lukinog benda.



Pocket Palma, sve uspješniji synth-pop trio koji čine Luka Vidović, Anja Papa i Bruno Žabek, ne prestaju nizati albume odlično prihvaćene od publike, ali i kritike.

Još 2012., Vidović i Papa počinju svoj zajednički put. Nakon dva dark-pop albuma na engleskom pod imenom Side Project, odlučuju u potpunosti promijeniti priču, pa se prebacuju na materinji hrvatski i hrabro kreću koračati nostaligijom za osamdesetima.

Sastavu se ubrzo pridružuje i gitarist Bruno Žabek, koji u live nastupe donosi još malo divljine.

Nakon vrlo uspješnog debitantskog albuma, 2021. predstavljaju i drugi pod imenom "Atomi", koji je svojom zrelošću zacementirao mjesto ovog trija na regionalnoj sceni

Pocket Palma je oformila posvećenu publiku u Beogradu i rasprodala svoj koncert u KC Gradu u avgustu 2021. Njihov zarazni eletro-pop će sigurno privući pažnju slušaocima.

Prvi kontingent ulaznica je već rasprodat a trenutna cena karata 850 dinarana. Broj ulaznica je ograničen. Događaj se održava uz ograničen kapacitet i uz poštovanje svih epidemioloških mera, a za ulaz u Dom Omladine nisu potrebne covid propusnice. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti na tickets.rs i biletarnicama Ticket Vision-a.

Izvor: Kontra PR