Nakon velikog povratka na scenu s pjesmama "Opet je jubin cilim tilom" i aktualnim "Još se volimo", Ivica Sikirić Ićo najavljuje svoj prvi koncert u KD Lisinski u  Zagrebu 21. travnja. 

Njegov jedinstven glas koji s lakoćom prenosi emocije koje uvijek pogađaju u srce nakon mnogo je godina na Splitskom festivalu otpjevao novu pjesmu "Opet je jubin cilin tilon". Bio je to samo početak. Pjesma je odmah nakon izlaska skupila preko pola milijuna pregleda na YouTubeu, zavladala je radijskim postajama i domaćim top listama . Rado se sluša i najnovija „Još se volimo“ koja nastavlja nizati uspjehe.

Zagrebačka će ih publika sada moći čuti i uživo zapjevati s Ićom. Mnogi se posebno raduju čuti stare hitove "Najlipša si", "Ovo tilo vire nema“, „Kolone“ te brojne druge pjesme koje su obilježile jedan dio života onih koji se dobro sjećaju kada su izašle, ali i oni koji su rođeni kasnije.

Ako je suditi po zadnjem Ićinom koncertu koji je bio u Zadru, bit će veliki gušt uživati u kultnim pjesmama i najnovijim hitovima.

Za svoj prvi nastup u Lisinskom Ićo je za publiku odlučio napraviti pravi glazbeno-scenski spektakl. Dobra glazba, odličan provod i nezaboravna atmosfera su zajamčeni. Uz to, Ićo je za koncert spremio i pokoje iznenađenje.

Ulaznice je moguće kupiti na blagajnama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili online na ulaznice.hr.

Izvor: Scardona