Brkovi na otvoreni koncert u Hala Parku donose svoje najveće hitove, kao što su “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”, “Opasno se drogiram”, “Mala”, “Kurvo prokleta”, “Balkan Star”, “Pizda materina”, “Hoću da mi dijete sluša narodnjake”, “Hormon sreće”, “Samo pijan mogu”, “Srećo laku noć”, “Nisam ja za tebe”, “Tolerancija”, „A ja ću da pijem“ i mnoge druge koje su samo na You Tube kanalu Brkova preslušane više od 72 milijuna puta, uz ogroman skok od čak 15 milijuna u proteklih pola godine. Poseban gost Brkova bit će Bloger Krule jedan je od naših najpoznatijih blogera i kritičara društva čije akcije na društvenim mrežama već godinama prati više od 300.000 ljudi.

Balkan punk folk wellness ekipa koncertno su među daleko najatraktivnijim bendovima regije. Nastupom u Munchenu u proljeće 2022. započeli su turneju „Novo (Ne)normalno“ na čijem rasporedu je gotovo 30 koncerata, a očekuje ih se još. Autorski bend je također bio aktivan s dva odlična nova singla – „Tata ti je zao“ i „Više ni pankeri ne slušaju punk“ koji će se naći na sljedećem studijskom albumu a objavili su i duplu ploču “Najveći hitovi 2009. – 2019.”, njihovo prvo vinilno izdanje, te izbacili craft pivo čija je prva edicija rasprodana u rekordnom roku.

Ulaznice su u prodaji po early bird cijeni od 70 kn koja će vrijediti do 31. ožujka. Dan nakon, za ulaznice će trebati izdvojiti 80 kn, a ta cijena bit će aktualna do 31. svibnja. S prvim danom lipnja cijena ulaznica se penje na 90 kn, a na dan koncerta za nju će trebati izdvojiti 100 kn.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim i Entrio sustava kao i online na www.eventim.hr i www.entrio.hr. Fizičke ulaznice dostupne su u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Aquarius Shopu u Zagrebu.

Koncert je sufinanciran iz natječaja Jer svirati se mora 2, kojeg provode HGU i Ministarstvo kulture i medija.