Marčelo već dve decenije gradi autorski glas društveno angažovanog muzičara, kolumniste i pisca. Eklektičan pristup muzici, britki stihovi i doslednost u „borbi s vetrenjačama“ obeležili su ga kao jednog od najuticajnijih savremenih autora u Srbiji.

Njegova nepresušna energija dosad je iznedrila šest albuma, četiri romana, nebrojene novinske kolumne za razne redakcije i pregršt pratećih angažmana, među kojima se ističu iskoraci u svet teatra i stripa. Smatran glasom izgubljene generacije, zajedno sa svojim bendom nastavlja da širi bazu obožavatelja na sve generacije, neumorno budeći po celom regionu ono što nedostaje: nadu i veru u pomirenje. 

Muzika Marčela i njegovih saboraca najčešće se, i dalje, svrstava u kategoriju hip-hopa. Ali na trasi dugoj dvadeset godina, a naročito na poslednjem albumu "Nojeva varka", granice su žestoko pomerane van fioke žanra: od elektronike preko prizvuka džeza i soula, pa sve do sevdalinke. Čitav taj pređeni put staće u dinamičan nastup u MTS Dvorani, nove pesme ukrstiće se sa starim.

„Zahvalnost publici. To je vodeća emocija s kojom ulazimo u pripreme za ovaj koncert. Neka vrsta vrlo intimne proslave, eto šta će se dogoditi te večeri. Album smo radili iz sve snage, i sviraćemo iz sve snage.“

Koncertno odsustvo izazvano pandemijom učinilo je ne samo da se publika uželi Marčela, već i obrnuto. Na Exitu su posetioci imali prilike da posvedoče nesvakidašnjoj scenskoj energiji i atmosferi koju je Marčelo pružio publici uz podršku svojih vrhunskih saradnika. Na koncertu u prestonici, družina će biti u punom sastavu: Nevena Glibetić Nensi, Rade Sklopić Raid, Miloš „Ministar Lingvista“ Borovnjak, Aleksandar Jovanović Šljuka, Filip Krumes, Aleksandar Cvetković Drama, Max Kochetov, Marko Fabry i Marko Cvetković Cvele. A biće, naravno, i dragih gostiju. 

Da ovaj tim na bini uvek pruža maksimum, beogradska publika će imati prilike da se uveri u utorak, 6. decembra, s početkom u 20.00 časova.

Prodaja karata biće na blagajni mts Dvorane i putem tickets.rs

Link za streaming albuma "Nojeva varka". 

Izvor: Lampshade Media