Bend će krajem novembra objaviti dugo-očekivano studijsko izdanje „Ne vidim te od dima“, sa kog su već objavili pet singlova sa pratećim video spotovima. Vizelj je kroz novih pet singlova “provozao” publiku kroz široku paletu žanrova, od garažnog roka tipičnog za 70-te godine, do rada na bubnjevima u stilu jungle i drum&bass producenata iz Velike Britanije. Kao savršeni spoj gitarske muzike i klupske energije, ovaj bend obećava da će u Dom omladine doneti svoj jedinstveni i specifični, ukratko rečeno - rejv.

Novi album će biti četvrto studijsko izdanje Vizelja, nakon njihovog prvog EP-ja iz 2014., zatim albuma „Naj Bolji“ iz 2017. i EP-ja „Superspektakl“ iz 2018. godine. Godine 2019. godine Vizelj je imao i turneju po Velikoj Britaniji i Irskoj, gde su predstavili boje beogradske scene u čak četiri grada – i to u Dablinu, Liverpulu, Edinburgu i Londonu. Bend čine Aleksa Nedić, Veljko Milinković, Jelisaveta Todorov i Pavle Petrović.

Lokalnu podršku na koncertu čini dub bend Headhop, koji je početkom ove godine objavio debitantski EP imena „Return to Soho“ sa singlom „JAWBREAKER“. Bend je oformljen u proleće 2021. godine, a čine ga trombonista Miloš Stevanović, basista Danilo Ristić i producent Miloš Radičević. Miloš Stevanović (aka Lavan) je takođe deo Zicer Inc. rep kolektiva, a zajedno sa Danilom Ristićem je radio na nekoliko muzičkih projekata. Miloš Radičević je producent i DJ baziran u Beogradu koji izdaje klupsku muziku pod nekoliko pseudonima.

Članovi benda Vizelj su takođe glavni odgovorni za formiranje primećenog HALI GALI kolektiva, gde kroz svirke i kompilacije predstavljaju nove bendove sa scene – a prvo-izdatu kompilaciju možete slušati ovde.

Početna cena karte za nastup u Domu omladine je 700RSD za najbržih 50 fanova. Karte se mogu kupiti na linku OVDE.

Izvor: Kontra PR