"Jako se veselim nastupu u petak i prilici da dijelim stage sa Senidom! Jako volim nastupati i sretna sam što imam mogućnost svoje pjesme podijeliti i s publikom u Boogaloou, prije tako velikog i talentiranog artista kao sto je Senidah. Pripreme su u tijeku i nadam se da će se publika dobro zabaviti i zagrijati sa mnom. Ovim putem bih pozvala sve koji još nisu kupili ulaznice, da ih kupe i da podijele tu noć s nama,“ izjavila je Miach ususret koncertu.

Senidah (pravim imenom Senida Hajdarpašić) rođena je u Ljubljani. U početku nije htjela nastupati javno, ali je njena sestra objavila snimku kako pjeva na YouTube-u. Ubrzo je pobijedila na glazbenom natjecanju što je rezultiralo potpisivanjem ugovora s jednom izdavačkom kućom za koju je 2010. izdala svoj prvi samostalni singl “Pustinje”. Pažnju na sebe skrenula je zatim kao pjevačica slovenskog electro soul benda Muff. Ipak, njen zvjezdani uspon događa se nakon što je izbacila hit “Slađana” u ožujku 2018. s njenog sjajnog albuma prvijenca “Bez tebe” izdanog za beogradski Bassivity. Osim spomenute "Slađane", s tog izdanja vrijedi izdvojiti singlove “Crno srce”, “Bez tebe” i “Belo”, a sve to joj je donijelo iznimnu popularnost u cijeloj regiji. Ističe se i njenu suradnja s Cobyjem, kao i hit s Dinom Merlinom “Dođi” kojim se približila nekoj novoj publici.



Miach se po prvi puta na hrvatskoj glazbenoj sceni pojavila krajem 2021. godine s R&B singlom "23 32" te je kasnije u svoju glazbu pomiješala i elemente pop i trap žanrova. Nakon prve pjesme uslijedio je singl "Budi Tu", synth pop zvuka s kojim je mlada pjevačica privukla pozornost većeg broja ljudi te također dospjela i na radio postaje u cijeloj regiji. Izbacivši singl "Trnci", Miach je još jednom pokazala svoju svestranost igrajući se s dancehall zvukovima s uvijek prisutnim R&B melodijama. Svoj dosadašnji, najveći uspjeh je postigla sa singlom "NLO" koji je izašao u sklopu njenog prvog EP-a "Između Nas" u 9. mjesecu 2022. godine. Pjesma "NLO" u suradnji s Hiljsonom Mandelom je u manje od 24 sata završila na YouTube trendingu, a nakon izlaska se nekoliko tjedana nalazila na 6. mjestu na ljestvici HR Top 40 te je također bila nominirana i za Cesaricu za hit rujna. Miach je prvi put veliki stage osjetila na festivalu Lil' Drito u Tvornici Kulture gdje je nastupala s raznim novim izvođačima. Nakon samo godine dana otkako je objavila svoj prvi singl, mlada pjevačica iza sebe ima već 7 pjesama te produkciju svih njenih dosadašnjih pjesama potpisuje Mihovil Šoštarić, bolje poznat pod imenom Lockroom.



Nakon što su early bird ulaznice razgrabljene u vrlo kratkom roku, ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 150 kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio.

SATNICA:

20:00 Vrata
21:30 Miach
22:15 Senidah
23:30 DJ Tikach


Fb event: https://www.facebook.com/events/1172779080282285
Ulaznice: https://www.entrio.hr/event/senidah-koncert-12473