Pozitivan ritam Radio Show w/ Davor Gobac & Plazmatick

U drugom izdanju radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam, u goste nam dolaze Davor Gobac i Plazmatick. Ono što ih povezuje je Zaprešić.

Biti će interesantno čuti (i vidjeti) kako u ovo doba svoje vrijeme provode neizgorivi rocker i uvijek sve prisutni Davor Gobac, pjevač grupe Psihomodo Pop, i Marko Mihalinec - Plazmatick, koji se 2020. vratio na scenu nakon 17 godina, i to sa dva studijska albuma.

Pozitivan ritam nova je radio emisija koja kreće u utorak, 2. veljače, i tako svakog idućeg, u terminu od 19 do 22h u programu Radija 808 radio808.com/, i uz video podcast od 20 do 22h, emitiran na youtube kanalu PDV-a www.youtube.com/PDVrec, te na Facebook stranicama Pozitivnog ritma, Pločnika i Radija 808.

Radio emisija i video podcast emitiraju se iz Pločnika, dok traju restrikcije iza zatvorenih vrata, tj. ispred publike kada se ukinu. Koncept emisije sadržan je u samom njezinom nazivu, fura se - Pozitivan ritam, a teme su priče iz života i šire, u društvu cijenjenih gostiju, mahom javno prepoznatljivih osoba iz šireg kulturnog konteksta, prijatelja, suradnika, kolega, itd. Pretpostavljajući da nisu potrebne nove doze frustracija, u ova ‘hrđava vremena’ bit ćemo rasterećeni od tmurnih društveno-političkih tema svakodnevice koliko je moguće, a njegovat ćemo one koje nam u zadnje vrijeme najviše nedostaju, tj. priče iz klubova, izlazaka, priče sa šanka, iz backstagea, ispred wc-a…

Naravno, sve skupa začinjeno gomilom dobre mjuze koju inače nećete tako lako čuti na valovima domaćih radio postaja.
Urednici i voditelji emisije su Tomislav Šunjić i Vedran Meniga. Dugogodišnji prijatelji i scenski entuzijasti, konkretnije od sredine 90-ih kada su zajednički organizirali prve domaće koncerte kultnih Peter & The Test Tube Babies, i Sick Of It All.