Niti dva mjeseca od objavljivanja povratničkog albuma "Hrđava vremena" Plazmatick je izbacio svoj novi dugosvirajući uradak naziva "Maziš mi se". Ovaj album zamišljeni je soundtrack, audio katarza hrabro bačena na asfalt urbane džungle, s glavnim motorom zvučnih i životnih iskustava, prikupljenih u posljednje dvije godine. Ovo je sjecište različitih utjecaja i kinematografskih audio autocesta.

Ilko Čulić s Radija 808 ovako opisuje materijal:

Elektronika za vaš dom. To je prva i najjednostavnija preporuka uz album "Maziš mi se" koji je ponovno probuđeni Plazmatick zapakirao svega nekoliko tjedana nakon izlaska povratničke longplejke "Hrđava vremena". U njegovom najnovijem izdanju ima više nego dovoljno materijala za partijanje izvučenog u prednji plan s uvodnom "Pijesak", technoidnom dizalicom "Neonpunk" i najavnim singlom "Piknik", ali to je tek prva četvrtina albuma odvažno raširenog na 80-ak minuta. U nastavku se polako otkriva ambijentalna pozadina skrojena taman po mjeri dobro ozvučenog dnevnog boravka.

Standardna LP te deluxe DLP varijanta koja sadrži i nedavno objavljeni uradak "Hrđava vremena" dostupne su u distributivnoj mreži PDV-a --> https://plazmatick.pdv.com.hr.

Digitalna verzija dostupna je na svim važnijim platformama --> https://orcd.co/cuddlycuddly

Plazmatick virtualno:

facebook.com/plazmatick
instagram.com/plazmatick
youtube.com/plazmatick