Dvojac iz Šize krajem prošle godine pojavio se na sceni, a 3. 3. objavaili su svoj treći singl „Skromnost nikad nije bila fer” i uzbuđeno najavili album prvijenac. 

„Skromnost je naša prva pjesma koju smo napravili. Volimo ju kao prvorođenče. Ona je kriva za sve; poručila nam je da nas dvojica dobro šljakamo i nabrijala nas je na Šizu. Baš zbog toga smo odlučili da stih iz nje nosi naziv našeg prvijenca 'Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem' koji ćemo poroditi uskoro. A je li skromnost mana ili vrlina, ne znamo. Želimo vjerovati da je vrlina, no smatramo da kad te zbog toga iskorištavaju, treba koristiti srednji prst", objašnjavaju iz Šize.

Leonard Klaić i Mark Mrakovčić singlu su dali svoj producentski pečat, a Dinko Šimac (Beyond Pines Films) ponovno je zaslužan za upečatljivu vizualnu priču u maniri teatra o međuljudskim odnosima i korupciji. U videospotu glume Mihael Kramarić, Antonio Manjic, Maja Loborec i Marko Kuhar. Glazbu potpisuju Marko Kuhar i Bruno Antolić, dok je Bruno Antolić autor teksta.

Šiza nas je prethodno uvela u svoj eklektičan stil singlovima „Prsa će kosti čuvati”„Hvala, zavijam ipak sam”. Treći singl dolazi u službi najave prvog izdanja, a Marko Kuhar i Bruno Antolić otkrivaju da će se album zvati „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” prema dijelu teksta novog singla te da će biti objavljen 19. ožujka ove godine.

Izvor: Dostava Zvuka