D'Beni bend predvođen Danielom Benijem objavio je novu pjesmu "Dur ili mol". Radi se o ljubavnoj pjesmi u kojoj prevladavaju zvuci električne gitare i najbolje dočarava stil benda. 

Tekst i glazbu potpisuje gitarist benda Damjan Brnić, dok mu se na aranžmanu pridružio i novi basista benda Damir Luketić. Pjesma je snimana u studijima G.i.s. i Durmol.

Tekst govori o svakodnevnim raspoloženjima unutar ljubavnog odnosa. Kao i u glazbi, dur predstavlja jednu vrstu veselih momenta, dok mol povlači tužne kolore, probleme, svađu.

U spotu je glavna uloga pripala pjevaču benda, a sam Daniel Beni u šali kaže kako već ima iskustva sa snimanjem romantičnih spotova te da se i ovaj put odlično snašao. Spot potpisuje studentica video produkcije Ana Butigan.

Period u kojem su glazbenici nažalost bili primorani staviti sva na pauzu, D'Beni band je iskoristio s aktivnim angažmanom u studiju, kontinuiranim probama. Tako je nastalo jako puno dobrog glazbenog materijala, zanimljivih pjesama i suradnji, a sigurni smo da će sada bend sve ovo na čemu su radili taj period, spremno podijeliti sa svojom publikom.

Izvor: Hamar Media