Riječ je o indie singlu kojeg dodatno ističe spot koji je djelomični hommage filmskim biserima kao što su “Little Miss Sunshine” i “Juno”.

Za spot smo zaslužni Pavle Kocanjer i ja, sada već ustaljeni lik iz sjene koji me pomno prati u stopu. No zvijezde su ovoga vizualnog uratka djevojčice iz Ženskoga košarkaškog kluba Orka, glavna glumica Glorija Pinturić, već iskusna profesionalka s IMDb adresom i iskušanim kazališnim daskama HNK pod nogama, Amadeo Kljun, Tomislav Ivanagić i ljubiteljima sporta prepoznatljivo lice Podcasta 8 24, Ivan Šašak”, objasnila je Miriiam.

Ovo je drugi singl s nadolazećeg albuma od 10 pjesama na kojima je gostovao niz zagrebačkih glazbenika.

Ne znam što reći o pjesmi, a da nije predetaljno i sugestivno. Vjerojatno ću uvijek vješto izbjegavati reći što sam mislila i o čemu se radi. Naslov pjesme je već dovoljno sugestivan, tako da ću pustiti da jednostavnost govori u moje ime. ”, šarmantno je objasnila Miriiam.Miriiam je prošli tjedan nastupila na 2. Ženskoj Gitarijadi u kninskom klubu A3, a večeras (30.6.) će nastupiti na Desetoj godišnjici JeboTon Ansambla u zagrebačkoj AKC Medika. Na prethodnom singlu "Knot" su vokalno/instrumentalno sudjelovali i neki članovi JeboTon kolektiva, a ovaj intimni akustični nastup bi joj mogao biti među zadnjima u takvom formatu jer je bend napokon okupljen.

Pjesma „Simple-Minded Love“ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Izvor: Basic & Rough