Još jedan prerana smrt šokirala je glazbeni svijet. U 61. godini života umro je jedan od omiljenih regionalnih glazbenika i umjetnika Massimo Savić. Vijest je potvrđena od strane njegove diskografske kuće Aquarius Records, a na službenoj Facebook stranici od njega su se oprostile supruga Eni i kćer Mirna uz riječi: 

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna". 

 

Massimo je rođen 6. lipnja 1962. godine u Puli, a glazbenu karijeru započeo je u grupi Dorian Gray kao jedan od osnivača te s njima izdaje albume "Sjaj u tami" i "Za tvoje oči". Nakon raspada benda 1986. godine, Massimo započinje dugu i uspješnu samostalnu karijeru koja je iznijedrila mnoge, sad već i bezvremenske, hitove poput "Iz jednog pogleda", "Suze nam stale na put", "Dodirni me slučajno", "Mali krug velikih ljudi" te među posljednjima "Zamisli". 

Kruna njegove karijere bio je veliki rasprodani koncert u Areni Zagreb u studenom ove godine. 

Dragi Massimo, neka ti plove brodovi u vječnosti.